Подольская Икона Божьей Матери

Празднование Подольской иконы происходит 5 сентября (23 августа по старому стилю).

О чем молятся Подольской иконе: молятся о избавлении от пагубных страстей; о заступлении сирых и беспомощных; в болезни и печали; в тяжелых жизненных обстоятельствах.

Молитва Подольской иконе Богородицы

О Всемилостиваго Бога милосердая Мати, Пре благословенная Владычице, Приснодево Богородице! Услыши стенание и вопль наш и вонми гласу моления нашего. Простри нам Твоим всемогущим предстательством руку помощи, да не погибнем со беззаконьми нашими, но в покаяние благовремение прийдем. Веси бо нашу немощь и скорбь нашу, от страстей и бесов нам бываемую. Избави нас от нападений демонских и от наветов злых человек: Тобою бо демони попираются, и Тобою врази посрамляются. Исполни во благо прошения наша, Тебе приносимая: никто же бо, притекаяй к Тебе, посрамлен отходит. Умоли Сына Твоего и Бога, да милостив будет неправдам нашим и да не внидет в суд с рабы Своими, яко не оправдится пред ним всяк живый. Вемы бо, яко много может Матернее  моление Твое ко благосердию Владыки, и вся Тебе от Него возможна суть. Исцели язвы телес наших, грехмй оскверненных, и очисти души наша, омраченныя страстьми. Направи ум наш на путь правый и утверди волю нашу ко исполнению дел благих и к соблюдению заповедей Сына Твоего, да милосердие его неотступно будет от нас. Паче же, о Всеблагая Владычице, покрый, соблюди и спаси всех сирых и безпомощных, к чудотворному Твоему образу припадающих, и всех нас днесь осени всемощным Твоим покровом. Но и в прочее время жития нашего Твоея милости и многия благости нас не лиши, и буди нам присно упование непостыдное в земнем житий и по преставлении нашем. Да вси немолчными усты и чистым сердцем, со безплотными ангельскими гласы и со всеми святыми, славим, хвалим, поем и величаем Тя, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

 

Видео, фото и текстовые материалы являются собственностью сайта «kotovskinfo.com» копирование и распространение только с указанием ссылки на наш информационный портал!!!
0